Våra hästar

Här kan ni se alla våra fina ridskolehästar. Vi har både ponnyer till stora hästar på 170 cm. 

Stardon
Även kallad Star. Star är en tigrerad C-ponny som är född 2011. Star är importerad från Holland.Han gillar fart och att få hoppa, men anpassar sig väl efter sin ryttares förmåga.


Dave, 2012, D-ponny
Dave, 2012, D-ponny

Handsome Dave

Även kallade Dave. Dave är en D-ponny född 2012, skäck. Han är importerad från Irland. Dave gillar fart och fläkt och är en klippa i hanteringen.

Golden Spirit

Även kallad Spirit. Spirit är en brun häst född 2002. Han är cirka 170 cm i mankhöjd. Han är kungen i stallet och vår gentleman. Spirit är SWB.

Lord

Lord är en storhäst på cirka 165 cm i mankhöjd. Han är mörkbrun och är född 2008. Han kan behöva lite hjälp att hitta farten men är annars en fin och välutbildad häst. Lord är SWB.

Biezy´n 

Även kallad Bjässen. Bjässen är en brun häst född 2006. Bjässen är cirka 165 cm i mankhöjd. Han är känslig men snäll, och om man gillar fart är han perfekt. Bjässen är importerad från Polen. 

Beautiful Girl
Även kallad Bea. Bea är en skimmel född 2005. Bea är cirka 170 cm i mankhöjd. Hon är en typisk dam som behöver hjälp att mjuka upp sin stela kropp. Hon älskar hoppning, så länge hindren inte blir för höga. Bea är importerad från Irland.


Ninety Bullets

Även kallad Ninety. Ninety är en valack född 2014. Han är cirka 165 cm i mankhöjd. Ninety är en snäll häst som alltid gör sitt bästa. Ninety är importerad från USA.

Molly, 2016, C-ponny
Molly, 2016, C-ponny

House Rock MollyO

Även kallad Molly. Molly är en C-ponny född 2015, skäck. Hon är importerad från Irland. En lugn och blyg tjej i hanteringen, så man får själv vara lugn runtom henne. 

Spotify, D-ponny
Spotify, D-ponny

Spotify

Spotify är en tigrerad D-ponny född 2008. Han är importerad från Irland. En klippa i ridningen, även om han kan försöka visa sig lite tuff i hanteringen.

Royal George

Även kallad George. George är en D-ponny född 2012. Han är en flugskimmel och är importerad från Irland. George kan vara lite envis i ridningen men är en riktig gosig ponny att hantera. 

Sune

Sune är en skimmelskäck C-ponny född 2010. Sune är importerad från Irland. Han är en lugn ponny som finner sig i livets alla situationer utan mycket knyst.