Personal och instruktör

Ulf Lind

Instruktör 
Uffe arbetar hos oss med ridlektioner på mån- och tisdagar. Han instruerar bland annat i måndagens Dressyrspecial samt Specialidrott genom Högbergsskolan som har ridning på TIRK med våra ridskolehästar. 

Marienette Malmberg

Instruktör
Marinette arbetar hos oss Torsdagar, hon har två ridlektioner varav den ena är en Dressyrgrupp. Marinette har många års erfarenhet av hästar och hästhållning.  

Matilda Bäck

Instruktör
Matilda är vår ridlärare som arbetar flest dagar i veckan med att undervisa våra elever. Hon har även koll på de tävlande eleverna och har regelbundna hoppträningar på TIRK. Matilda är utbildad C-tränare och bedriver även egen verksamhet. 

Tove Eriksson 

Instruktör och administration
Tove är instruktör hos oss och arbetar också med vår administration. Hon är utbildad ridledare och har lektioner hos oss på måndagar och torsdagar. 

Ina Bergström

Hästansvarig 
Ina är hästansvarig hos oss och arbetar med hästarnas utbildning. Hon har övergripande ansvar över utrustning, rehab och planering.Ina arbetar varje vardag på TIRK mellan 12.00-16.00. 

Nora Mohlén

Stallansvarig 
Nora arbetar i stallet varje vardag mellan 7.00-12.00. Men det är inte ovanligt att man träffar på Nora de andra timmarna i stallet, hon har koll på det mesta som rör anläggningen. 

Stina Brodin

Instruktör
Stina arbetar hos oss helgtid med ridlektioner. Hon är även aktiv i Ungdomssektion som styrelseordförande.

Thilda Kastemyr

Tilda arbetar hos oss helgtid med ridlektioner, hon är även aktiv i Ungdomssektions styrelse.