Personal och instruktör

Ulf Lind

Instruktör 
Uffe arbetar hos oss med ridlektioner på mån- och tisdagar. Han instruerar bland annat i måndagens Dressyrspecial samt Specialidrott genom Högbergsskolan som har ridning på vår TIRK med våra ridskolehästar. 

Marienette Malmberg

Instruktör
Marinette arbetar hos oss Torsdagar, hon har två ridlektioner varav den ena är en "Dressyrgrupp".

Matilda Bäck

Instruktör
Matilda är vår ridlärare som arbetar flest dagar i veckan med att undervisa våra elever. Hon har även koll på de tävlande eleverna och har regelbundna hoppträningar på TIRK.

Tove Eriksson 

Instruktör och administration
Tove arbetar hos oss med det administrativa, det är bland annat hon som skriver på våra sociala medier, hemsida och utskick till ridskolans elever. Men Tove har även ridlektioner, varannan måndag och varje torsdag arbetar Tove som ridlärare. Vill ni träffa på Tove så är det oftast dagtid mellan 9-15 som hon befinner sig på kontoret. 

Ina Bergström

Hästansvarig 
Ina är hästansvarig hos oss och arbetar med hästarnas utbildning, utrustning, lösgörande och eventuell rehab planering. Ina arbetar varje vardag på TIRK mellan 12.00-16.00. 

Nora Mohlén

Stallansvarig 
Nora arbetar i stallet varje vardag mellan 7.00-12.00. Men det är inte ovanligt att man träffar på Nora de andra timmarna i stallet, hon har koll på det mesta som rör anläggningen. 

Stina Brodin

Instruktör
Stina arbetar hos oss helgtid med ridlektioner. Hon är även aktiv i Ungdomssektion som styrelseordförande.

Tilda Kastemyr

Tilda arbetar hos oss helgtid med ridlektioner, hon är även aktiv i Ungdomssektions styrelse.