Våra viktiga sponsorer


Bli sponsor

Ridsporten är Sveriges näst största ungdomsidrott, och en av få idrotter där alla oavsett kön rider och tävlar mot varandra på samma villkor.

Tierps Ryttarklubb är en klubb med ca 250 medlemmar och är den näst största föreningen för barn och ungdomsverksamhet i Tierps Kommun.

Tierps Ryttarklubb välkomnar sponsorer till vår fina och populära förening. Ert bidrag är av stor betydelse för att vår verksamhet för barn och ungdom, men även vuxna, ska fortsätta att finnas.

Vi satsar också på tävlingsryttare och tävlingssäsongen bjuder bland annat på nationella och regionala tävlingar inom hoppning och dressyr med drygt 2 500 startande från hela landet. Klubben gör även riktade satsningar på de egna tävlingsryttarna.

Låt Ditt företag synas där människor möts!

SPONSORALTERNATIV:

Samtliga alternativ ovan inkluderar logotyp på TiRKs hemsida samt företagsnamnet på sponsorskylt.
Kostnad kan tillkomma för bearbetning av logotyp och flerfärgstryck.

FADDERAVTAL till ridskolehäst 2 000 kr / år
Tierps Ryttarklubb upplåter plats för reklamskylt på boxen. I beloppet ingår även reklamplats på hemsida

SPONSORAVTAL SKYLT OCH HEMSIDA 3 000 kr / år
Tierps Ryttarklubb upplåter plats för reklamskylt i Ridhuset, kostnad för skylt faktureras sponsor. I beloppet ingår även reklamplats på hemsida

SPONSORAVTAL HEMSIDA 1 000 kr / år
Tierps Ryttarklubb upplåter plats på hemsida www.tirk.org

Inom ryttarklubben finns även stora behov av diverse material och utrustning. Har du inte möjlighet att sponsra med pengar eller arbete, så tar vi naturligtvis Tacksamt emot bidrag i form av material och utrustning. 

Har Ni något annat sponsringsförslag - tveka inte att kontakta oss - vi är öppna för alla diskussioner och förslag!